Praktijk Klimop

Levensbegeleiding voor mensen met kanker

Nieuws

Praktijk Klimop, Levensbegeleiding voor mensen met kanker, organiseert wandelingen voor (ex-) kankerpatiënten. Ook partners zijn welkom.

Als je kanker hebt of hebt gehad is bewegen, uiteraard binnen de grenzen van wat mogelijk is, gezond voor lichaam en geest. Speciale programma’s zoals Herstel en Balans  blijken dan ook op velen een positieve uitwerking te hebben.

Maar wanneer zo’n cursus is afgelopen, of als je geen cursus hebt gedaan, is het soms best moeilijk om jezelf te motiveren te (blijven) bewegen. Misschien kun je niet meer alles wat je kon of heb je behoorlijk last van vermoeidheid. Of vind je het niet leuk om alleen op pad te gaan en wil je  niet weer een beroep doen op je omgeving. Of  vind je het gewoon prettig om met mensen die vergelijkbare ervaringen hebben te wandelen.

Daarom organiseert Praktijk Klimop, aangesloten bij het Oncologie Netwerk Wassenaar, wandelingen. Vorig jaar door de Landgoederenroute, nu door de Wassenaarse duinen. Natuurlijk om te bewegen, maar ook om op een informele manier lotgenoten te ontmoeten. De ervaring leert dat er over van alles en nog wat gepraat wordt.

De wandelingen zullen om de week gepland worden, bij voldoende belangstelling kan dit naar wekelijks worden uitgebreid. Ze starten bij het parkeerterrein tegenover Hotel Duinoord, Wassenaarseslag 26, 2242 PJ Wassenaar.

 

Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden.

Op dit moment is er een winterstop.

Op verzoek kunnen de wandelingen in april weer beginnen.

 

 

Ook via inloophuis Scarabee worden wandelingen georganiseerd. Voor meer informatie www.inloophuisscarabee.nl

 
 

Voor meer informatie info@praktijk-klimop.nl of 06-50278986